"Mówią,że jesteśmy najlepsi ... " oO
d00d
No wlasnie, co z jej R? :> Ja Ci pozwalam na zdjecie W najgorszym wypadku bede mial lipe u Winca ze wpieprzam mu sie w kompetencje
Administrator
done
Moderator
a teraz się zmniejszy też o "troszkę"
Moderator
uptejd
nubek
bo za duzo piwa pijesz i nic procz brzucha nie widzisz:D
Witam wszystkich... Nie wiem w jakim dziale mam to napisac ale naśmiece Wam tutaj...
Więc..
Długo się nad tym zastanawiałam ale podjęłam decyzję że opuszczam NM..
Konkretnym powodem jest to że wracam w swoje stare szeregi [=D.S=].. Klan został reaktywowany i postanowiłam że tam zaczęłam grę więc tam chce ją też skończyć...
Podobnie jak Raff chciałabym serdzecznie podziękować Najbardziej to Wincowi że przygarnął zagubioną owieczkę po rozpadzie D.S i staral sie przeszkolic najlepiej jak potrafił będę mu za to wdzięczna do końca życia..
a Teraz po Kolei..
Skazi- Dzięki za wszystkie nasze spiski i kombinacje na gg, spotkania na serwach i to ze zawsze umiałeś mnie opierdańczyć za mój rapid a także za to że nie można się przy Tobie nudzić
Diroks- za twoje wieczne filmiki z youtube i wszelką pomoc
Diakon- że zawsze mozna na Tobie polegać w każdej sytuacji nigdy nie odmawiasz wspólnej gry
Knorr- że jesteś największym szjabusem w NM:P i potrafisz rozbawić do łez
Yankes-od początku wziołeś mnie pod skrzydełko i pomagałeś jak mogłeś ... Thx Bybciu:*
Hooligan- za nasze nocne paplanie na skypie i pomoc w instalowaniu avp a także za baty na serwach
I na końcu dziękuje pozostałym klanowiczom z którymi miałam przyjemność grać wcześniej jak i teraz szczególnie Olkowi bo wciągnął mnie w wasze szeregi...
Dzięki za wszystko i mam nadzieję że do zobaczenia na serwach:*
Administrator
Heh
No nic,trudno.
Powodzenia zycze.