"Mówią,że jesteśmy najlepsi ... " oO
pwner
Myśle że temat rzeka.
Co wy, wasi koledzy zrobili w szkole, lub poprostu co was w szkole zaskoczyło ;]
Moje przeżycia:
kolega podpalił tablice dezodorantem gdy matematyczka wszysła na moment.
potem ten sam kolega poszedł do pierdla za narkotyki
kradliśmy fajki z torebki babki z polskiego.
udawaliśmy seks oralny na lekcji xD - lol !
wszystko na faktach !
Najgłupsze rzeczy robiłem w liceum min:
picie wódki z kumplami w damskiej toalecie xD
kumpel wylał się do stojaka na flagi w szkolnej auli
wiecej grzechów nie pamiętam xD jak se przypomne to dorzuce ;d
Administrator
znajomi połykali żywe rybki.. później je wymiotowali.. o dziwo byly żywe ;d
cała klasa chórem ( raczej rykiem, bo 24 chłopa) " LEGIA TY KURWO".. w czasie lekcji...
pwner
kufa... biedne rybki.. rzeźnia w szkołach jest , to trzeba przyznać
Administrator
kupili je w sklepie zoologicznym obok ;d
owner
hehe moj kumpel znecal sie nad nauczycielami xD grozil ze bedzie podpalal im samochody xD (katecheta sie zalamal)
d00d
ja na historie raz zadanie domowe zrobiłem (na serio) ale go nie wziolem do szkoły. zaczyna sie Historia oczywiscie... Rafał pokaz zadanie... ja mowie ze nie mam zostawilem w domu... a Pani na to (sliczna
26 lat, ja wtedy 3gim, wszystkie kraglosci miała na miejscu) ze w domu to ma samolot... a ja "oo a da sie Pani przelecieć" ? xD
looooooooooool xD ! Ja tam historie miło wspominam zwłaszcza w liceum xD mój gośc z histy był the best, zwłaszcza jak czasem skacowany lekcje prowadził XD a potem teksty w stylu (siedziałem w pierwszej ławce jako maturzysta xD): Rafał cho no, masz tu dyche i skocz mi po paczke marlboro i sok pomidorowy xD !
d00d
hahaha Rafały tak maja ;D
Administrator
lol xD
Hokage Elite
petardy na lekcji.. lotkami w nauczyciela.. sikanie do kwiatka w sali.. spuszczanie w kiblu..korekty dziennikowe.. zawijka głośników szkolnych:P i pare innych wykroczeń.. ale to było za małolata kiedy się było głupim;]teraz spokój