"Mówią,że jesteśmy najlepsi ... " oO
Witajcie, lub raczej żegnajcie...
Z przyrkością stwierdzam, że z dniem dzisiejszym tj. 11/01/09 opuszczam szeregi NM.
Z jeszcze większą przykrością stwierdzam, że nosiłem się z tym zamiarem już od dawna.
Na moją decyzję miało wpływ kilka różnych czynników:
- częściowy brak czasu związany z moją przeprowadzką do Wielkiej Brytanii,
- kiepski sprzęt, uniemożliwiający mi osiągnięcie optymalnej formy,
- chyląca się ku upadkowi polska scena gry
Niestety ostatnimi czasy doszedł nowy, który przyspiesza moją rezygnącję do trybu natychmiastowego:
- nazwijmy go "czynnikiem personalnym"
Niestety, obawiam się że nie ma innego sposobu na rozwiązanie mojego konfliktu z Wincentem,
który narósł po wczorajszym meczu z BD... Gdy wydawało się, że wszystko rozejdzie się po kościach,
niestety Winc swoim zachowaniem na SKY i NH podważył (przynajmniej w moich oczach) swój autorytet.
Z racji tego, że staram się być fair, odchodzę z własnej, nieprzymuszonej woli oraz:
Zrzekam się hasła wstępu na serwer, oraz haseł L1 i L2, z których korzystałem,
pozwolę sobie od czasu do czasu wpaść na forum i zobaczyć jak się sprawy mają beze mnie.
W tym miejscu zacytuje Wincenta z wiadomości, którą mi przysłał
"widac ty tez jestes przeciwko mnie"
Jak najbardziej nie, gdyż starałem się zachowywać bezstronnie... Uważam, że namawianie do zagrania z V, to nie żaden objaw wrogości,
Mam nadzieję, że zrozumiesz, iż
chodzi mi tylko o grę, absolutnie nie jest to nic osobistego, dotyczącego Twojego życia prywatnego,
jednakże Twoje zachowanie niestety wołało o pomstę do nieba.
Przepraszam wszystkich, których zszokowała moja decyzja, w tym miejscu chciałbym Wam podziękować wszystkim razem:
Dzięki za wszystkie mecze/spary/klanówki , za niezliczoną ilość fragów zdobytych w tym jakże doborowym towarzystwie,
za wszystkie pogaduchy, spory i bezsensowne paplanie od rzeczy;] ,za wszystkie wspólne śmiechy i smutki,
generalnie za WSZYSTKO !
Pragnę także podziękować każdemu wymienionemu w składzie na forum z osobna, dziękuje Wam za:
Winc - Za przygarnięcie mnie w kwietniu 2007 roku,i za cała resztę,
Maggot - Za wszystkie wspólne pomysły i dyskusje, oraz generalnie za wszystko,
Destroyer - Za uratowanie mnie od (M)asturbatorów i za to, że byłeś w moim teamie na WOM,
Hooligan - Za wszystkie fragi, dyskusje, i generalnie za to że jesteś takim mały Hoojem,
Sasha - Za kilka rozegranych gier, gdy jeszcze nie byłem w NM,
Urih - Za to że jesteś najpiękniejsza spośród NM ;*,
Sniper - Za wszystkie gry które razem rozegraliśmy
Yankes - Za słynne -7 fragów z EoD i za wszystko inne,
Alucard - Za wszystkie rozmowy o alkoholu i Twoje podejście do życia,
Hellstorm - Za wszystkie rozegrane gry oraz rozmowy o życiu,
Joe - Za to, że byłeś moim padawanem,
Insekt - Za wszystkie rozegrane gry,
Knorr - Za wszystko, za EH i za "acid cumshoty"
Drafte - Za wszystkie rozegrane gry,
Diroks _ Za wszystkie gry i za wszystkie wspólne kłótnie,
Pragnę też podziękować wszystkim byłym graczom:
Venomowi, Frostiemu, Olkow, Kaminiakowi, Ravenowi i innym, których tutaj nie wymieniłem,
oraz całej polskiej scenie AVP2 ;*
Powodzenia zarówno w życiu prywatnym, zawodowym oraz w grze.
RaaFF
PS. I tak wkrótce bym odszedł, może tak jest lepiej...? Proszę, uszanujcie moją decyzję i nie próbojcie jej zmieniać.
Skazi Ty zawsze jesteś najpiękniejsza
smucić się nie będę... bo nie ma z czego myślę Raff, ze zawsze znajdziesz kilka chwil na rozegranie ze mną i pozostałymi kumplami kilku mapek
PS: niesamowicie irytowało mnie zawsze opuszczanie klanu bo... ktoś nie mógł grać absurdalny powód...
Ostatnio edytowany przez Voxan (2009-01-13 00:30:53)
Administrator
JoE napisał:
Uuuu jak mi smutno ;( W takim razie powiedz mi Raff z kim ja teraz bede gral..
Oj szkoda dz raffy za wszystko !
JoE napisał:
Nie bede sie rozpisywal jak Raff . Tez opuszczam klan Peace.
nastepny... inteligent heh,pozdrawiam
Moderator
padacie jak muchy o,O
No proszę, chciałem się wykreślić ze składu, a tu niespodzianka, bo "ktoś" odebrał mi administratora...nc
Ciekawe, kto... i dlaczego, zapewne na wszelki wypadek żebym postów nie zmieniał albo coś w tym stylu...
To forum zostało stworzone przez MAGGOTA i MNIE !, pewnie będzie dym jak napiszę, że Winc miał dostać tylko moderatora początkowo... bo któż inny by mnie mojej administracji pozbawił, gdy mamy (mieliśmy) 3 osoby mogące tego dokonać, Maggota, Winca i mnie, z czego Magg już się od dawna nie udziela, i tak oto nie usłyszałem ani dziękuję ani spierdalaj za jakieś półtorej roku dupczenia się z tym forum... ach... bez komentarza...
Administrator
Ej kurwa chlopak widze ze masz jakis problem do mnie... najlepiej skoncz z ta dziecinada bo gdzie nie napisze czy zrobie cos to wyjezdzasz mi z jakimis farmazonami jakby mi one kolo chooja nie lataly.Najlepiej skoncz ta dyskusje.A po drugie nie jestes juz w NM bo sam odszedles z zalosnych dla mnie przyczyn(nie bede sie rospisywal,bo nie ma sensu).Pozdro i dzieks za wszystko co robiles.
nubek
Jak dla mnie to wiesz:)i tak byles cienki:P
[NoMercy]Diroks napisał:
Jak dla mnie to wiesz:)
i tak byles cienki:P
Czlowiek gadasz glupoty.Raaff byl bardzo dobrym graczem,a Ty to w ogole nawet nie grasz tak wiec wiesz STFU nubku!
Ostatnio edytowany przez Alucard (2009-01-14 17:34:23)
Hokage Elite
a jednak.. i tak długo wytrzymałes : P no szkoda bananowy chlopcze;) niech moc wielkiego banana bedzie zawsze z Toba:*
ps a gdzie podziekowania dla mnie:P za te godziny spedzona z ciśniecia łacha z połowy sceny;)
Hokage Elite
Tam jest Olkow:P nie znam takiego xD ja jestem Oluś xD
Vox ciebie jeszcze nie zbanowali?? bede chyba musial to zrobic xD