"Mówią,że jesteśmy najlepsi ... " oO
Teraz rozumiem doskonale slowa Swigiego ktory twierdzil ze mnie nie nawidzisz...... mowilem ze to tylko gra i ze chyba to i tak wyszlo mu na dobre bo sie wzial do grania nie do gadania i wyladowal w wymarzonym dla siebie klanie... z reszta gralismy kilka razy ze soba i wydawalo mi sie ze jest loozik
Jednak swig nie wsruszony dalej pisal to samo " skazi cie nie nawidzi "
a ty poprostu poczekales na odpowiedni moment i wylales swoje wszystkie zale najwyrazniej chetnie widzialbys jak podzielamy los RS
to nie jest ten sam klan co kiedys wiec daruj sobie sesje czytania forum ze slownikiem mamy tu lepsza atmosfere niz wy wiec nic nam nie grozi bo dla nas to jest tylko gra i nie wzrusza nas gadanie jakiegos Alucarda o pekaniu.. takze kombinuj dalej jak chcesz
Odszedles?
mam caly owczesny klan swiadkow i pewnie gdzies posty w archiwum ze szczegolami jak bylo naprawde
hehe <- natakał.
...
Z tego co czytałem to wyleciał a nie odszedł. <-jabol
...
a ty Alucard pewnie i tak nie zalapiesz sie do skladu:P bo ciota jestes z najnizszej pulki <- Czerwona smoczycha (red dragon )
...
*ReD_DraGon* napisał:
a ty Alucard pewnie i tak nie zalapiesz sie do skladu:P bo ciota jestes z najnizszej pulki
Dlaczego mnie obrażasz ?, dlaczego zmieniliście nazwę wątku ?
Jabol pokaz mi gdzie to czytałeś ?
Nataq pokaż te posty ?
Z twojego całego klanu jest tylko Swigi,crow i ty ...jak dobrze pamiętam :] <- Alucard
Teraz z góry przepraszam.
Ale kurwa ten kał jet pojebany jak chuj przecież to jest bezmózgowie !.
pierdoli jak połamany !
Jeszcze jakaś smoczyca mi pierdoli żem ciota i z dolnej półki
zmieniają wątki kasują posty...
Ten klan powinien być ZBANOWANY !
lub część jego 'załogi' !
Vincentem też nieźle wychodzi gnój pierdoli ze on zaczął ...
Dromar pisze ze on zaczął , a nie że Winc
później kał pisze że to Win wina ...
później gnój pisze ze to Win zaczął znowu
KURWA PARANOJA
p.s.
z tym Win wina ... udało mi się
Ostatnio edytowany przez Alucard (2008-04-24 23:35:48)
I tak nic z tym nie zrobisz mozesz im nawbijac na forum Da, ale to Ci nic nie da ...i tak szczerze mowiac nawet klanowka tego nie rozwiąże, raczej powstaną nowe konflikty
Moderator
"fuck the fucking fuckers" olej ich
tak jak mowe takie wbijanie sobie na forach moze trwac 3 lata i tak nic sie nie zmieni, wiec po chuj taki coś, mnie tez wkurwiają niektóre osoby ale nie wbijam im bo po chuj
ps racja Hooj Fuck The Fucking Fuckers...
Ostatnio edytowany przez knorr (2008-04-25 08:46:40)